Över Atlanten

Jag och Kommunalarbetaren har fått ett stipendium för att skriva om facklig kamp och vardag i Latinamerika. Så i oktober reser jag till Peru, Guatemala och Dominikanska republiken. Hade ni koll på att Guatemala är det land som har flest mord på fackliga företrädare, räknat per capita? Jag flyger hem över New York för att göra research inför min kommande nya bok. Reportagen från Latinamerika kommer ni som vanligt att kunna läsa på Kommunalarbetarens sajt: http://www.ka.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s