Pressröster om Boken om Beck

”Boken om Beck” finns i din lokala bokhandel och på Adlibris och Bokus. Den finns även som ljudbok (på Storytel, Nextory, Bookbeat och Bokus Play) och e-bok.

Några pressröster om boken:

Johan Erlandsson tvinnar journalistiskt rappt ihop Sjöwall/Wahlöös liv och deras litteratur så att miljön där Beck skapades blir brett belyst. /Bodil Juggas, Arbetarbladet

”Boken om Beck och Sjöwall-Wahlöö och tiden som for” är både gedigen och fascinerande läsning inte minst beroende på att den förenar en tillbakablick på ett Sverige som gått förlorat och ett kärlekspar som levde i en fruktbar symbios med varandra och tiden. /Lena S. Karlsson, Dala-Demokraten

Det är spännande läsning, aldrig tråkig och Erlandsson lyckas faktiskt bygga en hel kronologi kring Sjöwall-Wahlöös liv via böckerna, ända fram till Sjöwalls död i Landskrona i april 2020. /Per Hellgren, Eskilstuna-Kuriren

%d bloggare gillar detta: